Direct naar de inhoud.
SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header
Welkom op de site van vv SPW. Hier kun je alle informatie over onze vereniging vinden.

Nacompetitie 4 juni 2019

Aanstaande zondag op 1e pinksterdag speelt v.v. S.P.W.1 hun eerste nacompetitiewedstijd tegen Oosterstreek 1 uit Friesland. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

 

Kom gelieve zoveel mogelijk op de fiets zodat er ook parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor onze gasten. Dit alles komt doordat op 2e pinksterdag de pinksterraces zijn op de MAC racebaan.

Familiedag 21 mei 2019

Op zaterdag 13 juli organiseert v.v. S.P.W. een familiedag. Deze dag staat in het teken voor alle leden en vrijwilligers die bij S.P.W. rondlopen. opgave kan via formulieren in de kantine, of via de link onderstaand in het bericht. De dagplanning zal er in grote lijnen zo uit komen te zien:

  • 12:30 start spelletjes tot JO15-1 (deelname gratis)
  • 14:00 – 16:00 zeskamp en stormbaan voor de alle leden en vrijwilligers vanaf MO17-1 (deelname is gratis, graag wel opgeven)
  • 16:30 – 18:00 BBQ
  • 19:00 – 23:00 Feestavond in de kantine met live muziek van zanger Rene Wanders

De gehele dag wordt het drinken uitsluitend afgerekend met munten, Deze kunnen worden gekocht in de kantine op de dag zelf. De munten kosten 1€ per stuk!!

Mocht je bijvoorbeeld tijdens het middagprogramma niet aanwezig kunnen zijn, dan is dit geen ramp. De opgaves zijn los van elkaar dus bij de feestavond kun je altijd aanwezig zijn! aanmelden via de link is:

https://forms.gle/dqSQBA4cakXgHQvTA

Streetfit 28 maart 2019

Ook in 2019 stelt v.v. SPW haar accommodatie beschikbaar aan StreetFit. Op vrijdag 29 maart showen de deelnemende teams hun kunsten tijdens dit unieke voetbaltoernooi op Sportpark Noord.

StreetFit biedt mensen uit de maatschappelijke opvang een kans om deel te nemen aan het reguliere verengingsleven. Ieder jaar worden er minimaal 5 StreetFit evenementen georganiseerd waar bedrijven, sportverenigingen en mensen uit de maatschappelijke opvang tegen- maar vooral met elkaar sporten. Social impact, muziek, lekker eten en natuurlijk de strijd om de bal, staan centraal tijdens een vijftal voetbalevenementen (7vs7 & 4vs4).

StreetFit doelstellingen

Binnen het StreetFit programma worden deelnemers geactiveerd, werken we samen aan het verbreden van het sociaal netwerk en richten wij ons op actieve re-integratie van de deelnemers binnen het verenigingsleven. Daarnaast stelt StreetFit organisator STOOT zichzelf ten doel 50 mensen uit de maatschappelijke opvang in 2019 lid te maken van een sportvereniging in Groningen en Drenthe. 

Wat een goed initiatief kan ik deelnemen of bijdragen aan het geheel?

Lijkt het jou leuk om mee te doen met een vrienden-, bedrijven- of verenigingsteam op vrijdag 29 maart van 14:30 uur tot 17:30 uur?

Meld je dan snel aan via www.streetfitsoccer.nlof bel 06-86611931 en vraag naar de deelnamepakketten. Een deel van de opbrengst wordt gebruikt om lidmaatschappen te bekostigen voor Groningers die een voorzetje kunnen gebruiken. Aanmelden kan tot vrijdag 22 maart.

Voetbal je liever in de zomer (4vs4) midden op de Grote Markt? Meld je dan direct aan via bovenstaande website.

Hou jij liever je stropdas om en zou je liever een financiële bijdrage willen leveren? Dan horen wij dit uiteraard graag via info@stoot.nuof 06-86611931.

Meer informatie vind je op www.streetfitsoccer.nlof onze FB pagina https://www.facebook.com/Streetfitsoccer/

(StreetFit is een initiatief van Stichting van de Straat en STOOT).

Sportieve groet,

Niels Bouman & Rosanne Roeles

Poiesz club actie 20 februari 2019

Dit jaar is vv SPW wederom uitgeloot om mee te doen aan de Jeugd Spaar Actie van de Poeisz Supermarkten. De actie loopt t/m 6 april 2019.

De munten krijgt u bij iedere € 10,00 aan boodschappen. Wekelijks staan in de voordeelfolder van de Poeisz speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen. Bij deze aanbiedingen worden dus extra Jeugd Sponsor Munten uitgegeven.

Zaterdag 2 maart 2019 staat vv SPW in de Poeisz Supermarkt in Stadskanaal (Velingspad) om heerlijke roombroodjes te verkopen en zo meer munten voor de vereniging te sparen. Dezen kunt u dan ook bestellen via activiteiten@vvspw.nl of bestellijst in de kantine. De roombroodjes kunnen dan na 10 uur worden afgehaald in de kantine. Meer informatie volgt.

Tevens zijn wij nog op zoek naar jeugdleden en/of ouders die deze dag in de winkel willen staan tussen 10:00 uur en 15:00 uur. Dit gaat dan in een rouleersysteem.

Activiteitencommissie vv SPW