Direct naar de inhoud.
SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header
Welkom op de site van vv SPW. Hier kun je alle informatie over onze vereniging vinden.

ledenvergadering 22 oktober 2022

ledenvergadering

woensdag 26 oktober

Op woensdag 26 oktober is er de jaarlijkse ledenvergadering.

Aanvang 19.30 uur

Plaats: kantine v.v. S.P.W.

zie uitnodiging in uw bestand voor de agenda

S.P.W. actief 5 oktober 2022

Voetbal, voetbal, voetbal.

 

Ieder weekeinde weer verzamelen de voetballers van S.P.W. zich voor een thuis- of uitwedstrijd. Vele vrijwilligers zijn actief om dit allemaal te laten gebeuren. Naast het  voetbal diverse andere werkzaamheden bij de vereniging. Of om een actieve vereniging te zijn  voor Stadskanaal Noord e.o., of om gelden in te zamelen zodat de vereniging ook financieel gezond is.

Voorbeelden: de oud – ijzer – actie: 7 en 8 oktober 2022
                       de grote clubactie – gestart in oktober 2022
                       de oude wijven- actie in november/december
                       de oliebollen actie eind december – hopelijk dit jaar wel
                       de RABObank actie 
Allemaal acties om de club financieel gezond te maken/houden.

Minstens zo belangrijk is dat er mensen  zijn  die dat allemaal mee willen regelen en uitvoeren. Onder leiding van een volledig bestuur blijft SPW dan een gezonde vereniging.
Helaas zijn  er op dit moment te weinig vrijwilligers die via een bestuursfunctie mee willen/kunnen helpen. Natuurlijk kost een bestuursfunctie een deel van  je vrije tijd.  Daarom is het belangrijk  dat er een  voltallig bestuur is, die de diverse werkzaamheden kan verdelen onder de leden. Vele handen maken licht werk toch? SPW is belangrijk  voor de leden, maar ook voor Noord. 
Het huidige bestuur vraagt ondersteuning voor de vereniging. Neem gerust contact op met het bestuur voor meer info over een  evt. functie bij de club. S.P.W. bestaat ruim 75 jaar, graag op naar de 100. Maar dan  wel met  steun van de inwoners via vrijwilligerswerk.

J.H.Willems

SPW jubileumboek bestellen 1 februari 2021

Op 21 april 2021 bestond de voetbalvereniging S.P.W., gevestigd in Stadskanaal Noord, 75 jaar. Vanwege de bijzondere situatie door de corona kon het niet gevierd worden op dat moment, zoals de plannen eerst waren. De jubileumcommissie heeft besloten om op een later  tijdstip alsnog een feest o.i.d te regelen voor de leden, oud- leden, donateurs, sponsoren enz.

Wat wel doorging op 21 april was de uitgave van een jubileumboek.
In dit boek een terugblik op de periode 1946 – 2021 en daarnaast  de plaats van S.P.W. in Stadskanaal Noord, de ups en downs uit die periode. Maar ook  de samenwerking met andere verenigingen/instellingen in Noord. Veel aandacht voor de vrijwilligers. Heel  veel  fotomateriaal, ruim 700 foto’s, de meeste in kleur, ondersteunen het terug kijken. Leuk extraatje: enkele SPW – liedjes te horen via de site van S.P.W.
Het uitgeven van een  dergelijk boek ( ruim 200 pagina’s ) is een  kostbare onderneming. Dankzij de steun van sponsoren is het gelukt de prijs zo laag mogelijk te houden. Het  boek  is nog verkrijgbaar voor de prijs van € 12,50 . 

U kunt u bestelling met uw naam en adres mailen naar secretaris@vvspw.nl en  € 12,50 per boek overmaken naar NL63 RABO 0380 7068 49 tnv vv SPW ovv uw naam. Woont u buiten de plaats Stadskanaal en u wilt het boek ook graag hebben,  dan kan dat  verstuurd worden, als u het niet kunt ophalen. U betaalt  dan € 6,50 extra voor de verzending.  LET OP! Uw betaling is de definitieve bestelling. Meer info : secretaris vvSPW

 

Clubfotograaf 15 augustus 2019

Tijdens de thuiswedstrijden en andere activiteiten van SPW neemt onze fotograaf, de heer J.H. Willems, prachtige foto’s.
Deze foto’s zijn terug te vinden op onze site.

Wilt u gebruik maken van onze fotograaf neem dan contact op met de heer J.H. Willems. Te bereiken via de mail op jhwillems@hetnet.nl of telefoon 06 20299577

Voor alle elftalleiders/trainers:
Maak een afspraak voor het maken van een teamfoto seizoen 2022 – 2023. Deze foto’s zijn  o.a. voor het archief van de vereniging.   Ook  foto’s van de diverse commissies van S.P.W. zijn daarvoor nodig. 

 

jhwillems@hetnet.nl
0599-648401
06 20299577