Direct naar de inhoud.
SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header
Welkom op de site van vv SPW. Hier kun je alle informatie over onze vereniging vinden.

Trainer gezocht! 12 augustus 2018

Afbeeldingsresultaat voor trainer gezocht

 

Voor de dames van v.v. S.P.W. zoeken wij nog een gemotiveerde trainer/trainster. kun jij het spelletje overbrengen en ben jij op de woensdagavonden beschikbaar om een groep dames (7×7 team) te trainen, neem dan contact op met Paula Heemskerk. Dit kan telefonisch: 0651593441, of via de mail: paulaheemskerk201@hotmail.com.

 

Hoofdsponsor uitgelicht: Johannus Kruit Natuursteensteller 12 augustus 2018

Afbeeldingsresultaat voor johannes kruit

Johannus Kruit Natuursteensteller.

 

In 1985 ben ik begonnen bij Potze Natuursteen te Stadskanaal. Ik heb daar de meeste werkzaamheden geleerd door de uitvoering in praktijk te brengen. Met deze 25 jaar aan kennis en ervaring heb ik besloten om in 2010 voor mezelf te beginnen als zelfstandig ondernemer, onder de naam: Johannus Kruit Natuursteensteller.

 

Wij betrekken ons natuursteen rechtstreeks van buitenlandse producenten, en werken onafhankelijk van uitvaarondernemers. Deze werkwijze bespaart u kosten, en daardoor zijn wij in staat om onze producten te leveren tegen gunstige prijzen.

 

Niet alleen in grafmonumenten, maar voor alle soorten natuurstenen maatwerken kunt u bij ons terecht. Op de website vindt u een ruim aanbod van de door ons aan te bieden producten. Wij staan u altijd bij in woord en daad, en geven advies ter behoeve van uw wensen.

 

Johannus Kruit Natuursteensteller is al enige jaren verbonden als sponsor bij v.v. S.P.W, en ook als hoofdsponsor bij de dames. Dat Johannus Kruit Natuursteensteller aanblijft als hoofdsponsor van de dames, geeft ons veel vertrouwen om door te gaan, maar we bedanken ook de sponsor voor zijn vertrouwen in ons!

Schoonmaak 7 augustus 2018

Aankomende maandag (13-08-2018) gaan we op het sportpark alle sponsorborden en dug-outs schoonmaken, en ook verder wat klusjes op het sportpark uitvoeren om zo het seizoen met een fris en schoon sportpark te beginnen. Een ieder die zich geroepen voelt mag graag helpen om ons sportpark weer mooi te maken voor het aankomende seizoen! Aanmelden kan of via de Facebookpagina of secretaris@vvspw.nl.

Hoofdsponsor uitgelicht: Boiten techniek 6 augustus 2018

Afbeeldingsresultaat voor boiten techniek

Op deze website vindt u een overzicht van de producten die wij leveren aan onze relaties in de bouw en in de industrie maar ook aan de consument. Onze buiten- en binnendienstmedewerkers adviseren u deskundig en bekwaam bij uw productkeuze en bieden u de oplossing voor uw product technische problemen. Zij worden door middel van regelmatige scholing, trainingen en vakbeurzen grondig opgeleid om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

Ons assortiment omvat diverse soorten  en merken gereedschappenbevestigingsmiddelenwerkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen en diverse soorten (technische) verbruiksmaterialen. Daarnaast zijn wij een van de grootste leveranciers van technische gassen, propaan en butaan.

Met een eigen wagenpark garanderen wij u een stipte levering en service op maat! Heeft u vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Wij van v.v. S.P.W. zijn zeer blij dat ook Boiten Techniek zich voor meerdere jaren heeft verbonden aan de vereniging, en zijn bij alle vier de sponsoren dankbaar voor het vertrouwen dat ze met ons samenwerken!