Direct naar de inhoud.
SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header
Welkom op de site van vv SPW. Hier kun je alle informatie over onze vereniging vinden.

verzorging seizoen 2018 – 2019 1 juni 2018

Het  afgelopen  seizoen  was  de verzorging van spelers van SPW in handen van de heren Többen en Heidekamp. Voor het komende seizoen is dit in handen  van de heren Antonio en Heidekamp. Nani Antonio is er voor de hele vereniging , zowel jeugd als senioren, Heidekamp richt zich in overleg met  Antonio bij gelegenheid op vooral SPW 1.
SPW en Antonio hebben  getekend voor een eenjarig contract.

Vacatures SPW 18 april 2018

SPW is trots op haar vrijwilligers. Zij maken het mogelijk dat onze actieve leden wekelijks plezier beleven aan hun favoriete sport. Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen onze vereniging, daarom hecht SPW er veel waarde aan om in een plezierige omgeving  te werken.

In een bloeiende vereniging groeit ook het aantal vrijwilligerstaken.  Daarom is SPW steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Voel jij je geroepen om een vrijwilligerstaak in te vullen? Schroom niet en neem direct contact op met een van de bestuursleden.

Hieronder een aantal vacatures

  • Voorzitter 
  • Penningmeester
  • Jeugdsecretaris
  • Voorzitter sponsorcommissie   
  • Lid sponsorcommissie 
  • Websitebeheerder en redacteur
  • Mensen voor een jaarboek
  • Scheidsrechters/Grensrechters

Voor informatie kan je contact opnemen met Alie Swarts. Zij is te bereiken onder nummer  0599-619396 of 06-11524747 of per mail secretaris@vvspw.nl

StreetFit toernooi 20 april 2018 3 april 2018

Scoor je makkelijker dan Tom van Weert? Ben je gek op 7 tegen 7 voetbal en lekker eten?  

Doe dan mee aan StreetFit, editie Stadskanaal, vrijdag 20 april bij vv SPW.

Stichting van de Straat & STOOT zijn gestart met StreetFit www.streetfitsoccer.nl: het voetbaltoernooi met eigenzinnig Gronings karakter.

StreetFit is een voetbalfestival voor bedrijven, sportverenigingen en mensen uit de maatschappelijke opvang. Social impact, muziek, lekker eten en natuurlijk de strijd om de bal, staan centraal tijdens een vijftal voetbalevenementen door de provincie. De kickoff vond plaats bij SC Stadspark en de grand finale wordt in juli gehouden op de Grote Markt in Groningen. De overige drie StreetFit toernooien vinden plaats in de regio, waarvan de 2e speelrond op Sportpark Noord wordt gehouden.

Lijkt het jou leuk om mee te doen met een vrienden-, bedrijven- of verenigingsteam op vrijdag 20 april van 14:00 uur tot 17:30 uur?

Meld je dan snel aan via info@stoot.nu of +31686611931 en vraag naar de verschillende deelnamepakketten (allemaal inclusief buffet & consumpties). Er is nog plek voor 4 teams uit bovengenoemde categorie. Aanmelden kan tot vrijdag 13 april VOL = VOL.

Sportieve groet en hopelijk tot snel,

Niels Bouman & Rosanne Roeles

Kaarten voor Fc.Groningen 2 april 2018

SPW

Beste leden, ouder(s)/verzorger(s) van leden,

Op zondag 15 april 2018 om 14:30 uur speelt FC Groningen een belangrijke wedstrijd tegen Roda JC. Voor deze wedstrijd kunnen leden van vv SPW tegen een gereduceerd tarief van € 10,00 een kaartje kopen.

Leden kunnen zelf eenvoudig kaarten bestellen via:
http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/vv-spw

Bestellen en betalen gaat nu dus niet meer via de vereniging!

Met vriendelijke groet,

Alie Swarts-Korvemaker
Secretaris vv SPW