Direct naar de inhoud.
SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header
Welkom op de site van vv SPW. Hier kun je alle informatie over onze vereniging vinden.

Scheidsrechtersavonden 12 oktober 2018

Om onze scheidsrechters, mensen die graag scheidsrechter willen worden en grensrechters tegemoet te komen organiseren wij bij de v.v. S.P.W. samen met de Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters twee avonden. Op deze avonden behandelen zij de complete gang voor een scheidsrechter/grensrechters met o.a. een spelregeltoets, situatie afhandelingen en nog veel meer.De avonden zijn op: 31 Oktober om 19:00 en op 14 November om 19:30. Er zijn geen kosten verbonden voor leden aan deze avond. Wilt u hier aanwezig bij zijn, meld je dan aan bij Jeffrey de Jonge.

 

https://www.covs.nl/

SPW jeugd 6 oktober 2018

SPW o10-1 speelde vanochtend tegen de jeugd van Meeden en verloor deze helaas, toch de volgende keer beter!

     

 

De jongens van SPW o15-1 speelden uit tegen SJS en konden ook de punten niet meenemen naar sportpark Noord, volgende week beter jongens!

SPW jo11-1 6 oktober 2018

SPW o11-1 speelde vandaag een uitwedstrijd tegen Musselkanaal o11-2. De eindstand was 0-9, een prima overwinning! 

Naar FC Groningen via v.v. S.P.W. 25 september 2018

KAARTEN VOOR € 10,- VIA AMATEURCONVENANT FC GRONINGEN.

Omdat vv spw lid is van het Amateurconvenant van FC Groningen, worden leden van onze vereniging ook dit seizoen weer in de gelegenheid gesteld voor een drietal thuiswedstrijden van de FC (goedkopere) kaarten aan te schaffen. Deze kaarten kosten dan € 10,- p.p. en gelden voor de wedstrijden van FC Groningen tegen FC Utrecht (30 september), Heracles (19 januari) en Excelsior (6 april). Via de link: http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/vv-spw zijn de kaarten gemakkelijk te bestellen. Misschien iets voor een teamuitje ……… ???
Middels onderstaande link vindt u meer informatie over de kaartenactie.
https://www.fcgroningen.nl/amateurconvenant/kaartenacties