Direct naar de inhoud.
SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header
Welkom op de site van vv SPW. Hier kun je alle informatie over onze vereniging vinden.

Clubfotograaf 15 augustus 2019

Tijdens de thuiswedstrijden en andere activiteiten van SPW neemt onze fotograaf, de heer J.H. Willems, prachtige foto’s.
Deze foto’s zijn terug te vinden op onze site.

Wilt u gebruik maken van onze fotograaf neem dan contact op met de heer J.H. Willems. Te bereiken via de mail op jhwillems@hetnet.nl of telefoon 06 20299577

Voor alle elftalleiders/trainers:
Maak een afspraak voor het maken van een teamfoto seizoen 2020 – 2021. Deze foto’s zijn  voor het jubileumboek, dat in 2021 verschijnt, zo is de bedoeling.  Ook  foto’s van de diverse commissies van S.P.W. zijn daarvoor nodig. De foto’s moeten gemaakt worden in de maanden september en/of oktober van 2020.

 

jhwillems@hetnet.nl
0599-648401
06 20299577
info@vvspw.nl

Rabobank clubactie 7 februari 2019

Rabobank Zuid en Oost Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Zuid en Oost Groningen stelt €100.000.- beschikbaar! Ook de v.v. S.P.W. doet mee aan de Rabobank clubkas Campagne.

van 9 t/m 28 februari mogen leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Waarvan maximaal twee op dezelfde club. Begin Februari ontvangen alle leden per post een stemkaart met een unieke stemcode. Elke stem is geld waard! de waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €100.00.- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. wij van v.v. S.P.W. ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

de belangrijkste voorwaarden zijn:

  • je bankiert bij de Rabobank met een of meerdere rekeningen
  • je bent lid van Rabobank ZOG, nog geen lid? vraag dan jou gratis lidmaatschap aan via www.rabobank.nl/lokale-bank/zuid-en-oost-groningen/lidmaatschap. LET OP!! wanneer je bankiert bij de Rabobank ben je niet automatisch lid!!
  • je kunt meedoen vanaf 18 jaar

Oproep aan alle leden

Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan de v.v. S.P.W. tijdens de Rabobank clubkas Campagne van Rabobank Zuid en Oost Groningen. Op het verlanglijstje van v.v. S.P.W. staat een verrijdbaar doel en aan het einde van het seizoen een familiedag voor alle leden en vrijwilligers met leuke activiteiten!

Kijk voor meer informatie over de Rabobank clubkas Campagne op www.rabobank.nl/zog.

Bedankt voor jullie steun!!

Scheidsrechtersavonden 12 oktober 2018

Om onze scheidsrechters, mensen die graag scheidsrechter willen worden en grensrechters tegemoet te komen organiseren wij bij de v.v. S.P.W. samen met de Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters twee avonden. Op deze avonden behandelen zij de complete gang voor een scheidsrechter/grensrechters met o.a. een spelregeltoets, situatie afhandelingen en nog veel meer.De avonden zijn op: 31 Oktober om 19:00 en op 14 November om 19:30. Er zijn geen kosten verbonden voor leden aan deze avond. Wilt u hier aanwezig bij zijn, meld je dan aan bij Jeffrey de Jonge.

 

https://www.covs.nl/

Naar FC Groningen via v.v. S.P.W. 25 september 2018

KAARTEN VOOR € 10,- VIA AMATEURCONVENANT FC GRONINGEN.

Omdat vv spw lid is van het Amateurconvenant van FC Groningen, worden leden van onze vereniging ook dit seizoen weer in de gelegenheid gesteld voor een drietal thuiswedstrijden van de FC (goedkopere) kaarten aan te schaffen. Deze kaarten kosten dan € 10,- p.p. en gelden voor de wedstrijden van FC Groningen tegen FC Utrecht (30 september), Heracles (19 januari) en Excelsior (6 april). Via de link: http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/vv-spw zijn de kaarten gemakkelijk te bestellen. Misschien iets voor een teamuitje ……… ???
Middels onderstaande link vindt u meer informatie over de kaartenactie.
https://www.fcgroningen.nl/amateurconvenant/kaartenacties