Direct naar de inhoud.
SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header
Welkom op de site van vv SPW. Hier kun je alle informatie over onze vereniging vinden.

Streetfit 28 maart 2019

Ook in 2019 stelt v.v. SPW haar accommodatie beschikbaar aan StreetFit. Op vrijdag 29 maart showen de deelnemende teams hun kunsten tijdens dit unieke voetbaltoernooi op Sportpark Noord.

StreetFit biedt mensen uit de maatschappelijke opvang een kans om deel te nemen aan het reguliere verengingsleven. Ieder jaar worden er minimaal 5 StreetFit evenementen georganiseerd waar bedrijven, sportverenigingen en mensen uit de maatschappelijke opvang tegen- maar vooral met elkaar sporten. Social impact, muziek, lekker eten en natuurlijk de strijd om de bal, staan centraal tijdens een vijftal voetbalevenementen (7vs7 & 4vs4).

StreetFit doelstellingen

Binnen het StreetFit programma worden deelnemers geactiveerd, werken we samen aan het verbreden van het sociaal netwerk en richten wij ons op actieve re-integratie van de deelnemers binnen het verenigingsleven. Daarnaast stelt StreetFit organisator STOOT zichzelf ten doel 50 mensen uit de maatschappelijke opvang in 2019 lid te maken van een sportvereniging in Groningen en Drenthe. 

Wat een goed initiatief kan ik deelnemen of bijdragen aan het geheel?

Lijkt het jou leuk om mee te doen met een vrienden-, bedrijven- of verenigingsteam op vrijdag 29 maart van 14:30 uur tot 17:30 uur?

Meld je dan snel aan via www.streetfitsoccer.nlof bel 06-86611931 en vraag naar de deelnamepakketten. Een deel van de opbrengst wordt gebruikt om lidmaatschappen te bekostigen voor Groningers die een voorzetje kunnen gebruiken. Aanmelden kan tot vrijdag 22 maart.

Voetbal je liever in de zomer (4vs4) midden op de Grote Markt? Meld je dan direct aan via bovenstaande website.

Hou jij liever je stropdas om en zou je liever een financiële bijdrage willen leveren? Dan horen wij dit uiteraard graag via info@stoot.nuof 06-86611931.

Meer informatie vind je op www.streetfitsoccer.nlof onze FB pagina https://www.facebook.com/Streetfitsoccer/

(StreetFit is een initiatief van Stichting van de Straat en STOOT).

Sportieve groet,

Niels Bouman & Rosanne Roeles

Poiesz club actie 20 februari 2019

Dit jaar is vv SPW wederom uitgeloot om mee te doen aan de Jeugd Spaar Actie van de Poeisz Supermarkten. De actie loopt t/m 6 april 2019.

De munten krijgt u bij iedere € 10,00 aan boodschappen. Wekelijks staan in de voordeelfolder van de Poeisz speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen. Bij deze aanbiedingen worden dus extra Jeugd Sponsor Munten uitgegeven.

Zaterdag 2 maart 2019 staat vv SPW in de Poeisz Supermarkt in Stadskanaal (Velingspad) om heerlijke roombroodjes te verkopen en zo meer munten voor de vereniging te sparen. Dezen kunt u dan ook bestellen via activiteiten@vvspw.nl of bestellijst in de kantine. De roombroodjes kunnen dan na 10 uur worden afgehaald in de kantine. Meer informatie volgt.

Tevens zijn wij nog op zoek naar jeugdleden en/of ouders die deze dag in de winkel willen staan tussen 10:00 uur en 15:00 uur. Dit gaat dan in een rouleersysteem.

Activiteitencommissie vv SPW

Potgrond actie 19 februari 2019

Nadat we vorig jaar weer zijn begonnen met de Potgrond actie, doen we de actie ook dit jaar weer. Net zoals vorig jaar kost een zak potgrond €3,50-. De inhoud van een zak is 45 liter (een koopje dus!!).

De zakken kunnen worden besteld via de mail: activiteiten@vvspw.nl of via de papieren die vanaf vanavond (19-02-2019) in de kantine komen te liggen.

Net zoals vorig jaar is het ook mogelijk om de zakken thuis te laten bezorgen. Dit gebeurt tot maximaal 5 kilometer vanaf het sportpark. Wilt u liever de zak zelf ophalen, dan kan dit op 9 maart, op deze dag worden ook de zakken bezorgt!

Bestellen kan tot en met donderdag 28 februari. Wel houden we enige zakken over voor de vrije verkoop. Betalen doet u pas natuurlijk als u de zakken krijgt/ophaalt. Zorg er gelieve wel voor dat u contant thuis of op de man/vrouw heeft.

Rabobank clubactie 7 februari 2019

Rabobank Zuid en Oost Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Zuid en Oost Groningen stelt €100.000.- beschikbaar! Ook de v.v. S.P.W. doet mee aan de Rabobank clubkas Campagne.

van 9 t/m 28 februari mogen leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Waarvan maximaal twee op dezelfde club. Begin Februari ontvangen alle leden per post een stemkaart met een unieke stemcode. Elke stem is geld waard! de waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €100.00.- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. wij van v.v. S.P.W. ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

de belangrijkste voorwaarden zijn:

  • je bankiert bij de Rabobank met een of meerdere rekeningen
  • je bent lid van Rabobank ZOG, nog geen lid? vraag dan jou gratis lidmaatschap aan via www.rabobank.nl/lokale-bank/zuid-en-oost-groningen/lidmaatschap. LET OP!! wanneer je bankiert bij de Rabobank ben je niet automatisch lid!!
  • je kunt meedoen vanaf 18 jaar

Oproep aan alle leden

Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan de v.v. S.P.W. tijdens de Rabobank clubkas Campagne van Rabobank Zuid en Oost Groningen. Op het verlanglijstje van v.v. S.P.W. staat een verrijdbaar doel en aan het einde van het seizoen een familiedag voor alle leden en vrijwilligers met leuke activiteiten!

Kijk voor meer informatie over de Rabobank clubkas Campagne op www.rabobank.nl/zog.

Bedankt voor jullie steun!!