Direct naar de inhoud.
SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header
Welkom op de site van vv SPW. Hier kun je alle informatie over onze vereniging vinden.

Streetfit 28 maart 2019

Ook in 2019 stelt v.v. SPW haar accommodatie beschikbaar aan StreetFit. Op vrijdag 29 maart showen de deelnemende teams hun kunsten tijdens dit unieke voetbaltoernooi op Sportpark Noord.

StreetFit biedt mensen uit de maatschappelijke opvang een kans om deel te nemen aan het reguliere verengingsleven. Ieder jaar worden er minimaal 5 StreetFit evenementen georganiseerd waar bedrijven, sportverenigingen en mensen uit de maatschappelijke opvang tegen- maar vooral met elkaar sporten. Social impact, muziek, lekker eten en natuurlijk de strijd om de bal, staan centraal tijdens een vijftal voetbalevenementen (7vs7 & 4vs4).

StreetFit doelstellingen

Binnen het StreetFit programma worden deelnemers geactiveerd, werken we samen aan het verbreden van het sociaal netwerk en richten wij ons op actieve re-integratie van de deelnemers binnen het verenigingsleven. Daarnaast stelt StreetFit organisator STOOT zichzelf ten doel 50 mensen uit de maatschappelijke opvang in 2019 lid te maken van een sportvereniging in Groningen en Drenthe. 

Wat een goed initiatief kan ik deelnemen of bijdragen aan het geheel?

Lijkt het jou leuk om mee te doen met een vrienden-, bedrijven- of verenigingsteam op vrijdag 29 maart van 14:30 uur tot 17:30 uur?

Meld je dan snel aan via www.streetfitsoccer.nlof bel 06-86611931 en vraag naar de deelnamepakketten. Een deel van de opbrengst wordt gebruikt om lidmaatschappen te bekostigen voor Groningers die een voorzetje kunnen gebruiken. Aanmelden kan tot vrijdag 22 maart.

Voetbal je liever in de zomer (4vs4) midden op de Grote Markt? Meld je dan direct aan via bovenstaande website.

Hou jij liever je stropdas om en zou je liever een financiĆ«le bijdrage willen leveren? Dan horen wij dit uiteraard graag via info@stoot.nuof 06-86611931.

Meer informatie vind je op www.streetfitsoccer.nlof onze FB pagina https://www.facebook.com/Streetfitsoccer/

(StreetFit is een initiatief van Stichting van de Straat en STOOT).

Sportieve groet,

Niels Bouman & Rosanne Roeles