Direct naar de inhoud.
SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header
Welkom op de site van vv SPW. Hier kun je alle informatie over onze vereniging vinden.

StreetFit toernooi 20 april 2018 3 april 2018

Scoor je makkelijker dan Tom van Weert? Ben je gek op 7 tegen 7 voetbal en lekker eten?  

Doe dan mee aan StreetFit, editie Stadskanaal, vrijdag 20 april bij vv SPW.

Stichting van de Straat & STOOT zijn gestart met StreetFit www.streetfitsoccer.nl: het voetbaltoernooi met eigenzinnig Gronings karakter.

StreetFit is een voetbalfestival voor bedrijven, sportverenigingen en mensen uit de maatschappelijke opvang. Social impact, muziek, lekker eten en natuurlijk de strijd om de bal, staan centraal tijdens een vijftal voetbalevenementen door de provincie. De kickoff vond plaats bij SC Stadspark en de grand finale wordt in juli gehouden op de Grote Markt in Groningen. De overige drie StreetFit toernooien vinden plaats in de regio, waarvan de 2e speelrond op Sportpark Noord wordt gehouden.

Lijkt het jou leuk om mee te doen met een vrienden-, bedrijven- of verenigingsteam op vrijdag 20 april van 14:00 uur tot 17:30 uur?

Meld je dan snel aan via info@stoot.nu of +31686611931 en vraag naar de verschillende deelnamepakketten (allemaal inclusief buffet & consumpties). Er is nog plek voor 4 teams uit bovengenoemde categorie. Aanmelden kan tot vrijdag 13 april VOL = VOL.

Sportieve groet en hopelijk tot snel,

Niels Bouman & Rosanne Roeles