Direct naar de inhoud.
SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header
Welkom op de site van vv SPW. Hier kun je alle informatie over onze vereniging vinden.

SPW jubileumboek bestellen 1 februari 2021

Op 21 april 2021 bestond de voetbalvereniging S.P.W., gevestigd in Stadskanaal Noord, 75 jaar. Vanwege de bijzondere situatie door de corona kon het niet gevierd worden op dat moment, zoals de plannen eerst waren. De jubileumcommissie heeft besloten om op een later  tijdstip alsnog een feest o.i.d te regelen voor de leden, oud- leden, donateurs, sponsoren enz.

Wat wel doorging op 21 april was de uitgave van een jubileumboek.
In dit boek een terugblik op de periode 1946 – 2021 en daarnaast  de plaats van S.P.W. in Stadskanaal Noord, de ups en downs uit die periode. Maar ook  de samenwerking met andere verenigingen/instellingen in Noord. Veel aandacht voor de vrijwilligers. Heel  veel  fotomateriaal, ruim 700 foto’s, de meeste in kleur, ondersteunen het terug kijken. Leuk extraatje: enkele SPW – liedjes te horen via de site van S.P.W.
Het uitgeven van een  dergelijk boek ( ruim 200 pagina’s ) is een  kostbare onderneming. Dankzij de steun van sponsoren is het gelukt de prijs zo laag mogelijk te houden. Het  boek  is nog verkrijgbaar voor de prijs van € 12,50 . 

U kunt u bestelling met uw naam en adres mailen naar secretaris@vvspw.nl en  € 12,50 per boek overmaken naar NL63 RABO 0380 7068 49 tnv vv SPW ovv uw naam. Woont u buiten de plaats Stadskanaal en u wilt het boek ook graag hebben,  dan kan dat  verstuurd worden, als u het niet kunt ophalen. U betaalt  dan € 6,50 extra voor de verzending.  LET OP! Uw betaling is de definitieve bestelling. Meer info : secretaris vvSPW