Direct naar de inhoud.
SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header
Welkom op de site van vv SPW. Hier kun je alle informatie over onze vereniging vinden.

S.P.W. actief 5 oktober 2022

Voetbal, voetbal, voetbal.

 

Ieder weekeinde weer verzamelen de voetballers van S.P.W. zich voor een thuis- of uitwedstrijd. Vele vrijwilligers zijn actief om dit allemaal te laten gebeuren. Naast het  voetbal diverse andere werkzaamheden bij de vereniging. Of om een actieve vereniging te zijn  voor Stadskanaal Noord e.o., of om gelden in te zamelen zodat de vereniging ook financieel gezond is.

Voorbeelden: de oud – ijzer – actie: 7 en 8 oktober 2022
                       de grote clubactie – gestart in oktober 2022
                       de oude wijven- actie in november/december
                       de oliebollen actie eind december – hopelijk dit jaar wel
                       de RABObank actie 
Allemaal acties om de club financieel gezond te maken/houden.

Minstens zo belangrijk is dat er mensen  zijn  die dat allemaal mee willen regelen en uitvoeren. Onder leiding van een volledig bestuur blijft SPW dan een gezonde vereniging.
Helaas zijn  er op dit moment te weinig vrijwilligers die via een bestuursfunctie mee willen/kunnen helpen. Natuurlijk kost een bestuursfunctie een deel van  je vrije tijd.  Daarom is het belangrijk  dat er een  voltallig bestuur is, die de diverse werkzaamheden kan verdelen onder de leden. Vele handen maken licht werk toch? SPW is belangrijk  voor de leden, maar ook voor Noord. 
Het huidige bestuur vraagt ondersteuning voor de vereniging. Neem gerust contact op met het bestuur voor meer info over een  evt. functie bij de club. S.P.W. bestaat ruim 75 jaar, graag op naar de 100. Maar dan  wel met  steun van de inwoners via vrijwilligerswerk.

J.H.Willems