Direct naar de inhoud.
SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header
Welkom op de site van vv SPW. Hier kun je alle informatie over onze vereniging vinden.

Hoofdsponsor uitgelicht: Johannus Kruit Natuursteensteller 12 augustus 2018

Afbeeldingsresultaat voor johannes kruit

Johannus Kruit Natuursteensteller.

 

In 1985 ben ik begonnen bij Potze Natuursteen te Stadskanaal. Ik heb daar de meeste werkzaamheden geleerd door de uitvoering in praktijk te brengen. Met deze 25 jaar aan kennis en ervaring heb ik besloten om in 2010 voor mezelf te beginnen als zelfstandig ondernemer, onder de naam: Johannus Kruit Natuursteensteller.

 

Wij betrekken ons natuursteen rechtstreeks van buitenlandse producenten, en werken onafhankelijk van uitvaarondernemers. Deze werkwijze bespaart u kosten, en daardoor zijn wij in staat om onze producten te leveren tegen gunstige prijzen.

 

Niet alleen in grafmonumenten, maar voor alle soorten natuurstenen maatwerken kunt u bij ons terecht. Op de website vindt u een ruim aanbod van de door ons aan te bieden producten. Wij staan u altijd bij in woord en daad, en geven advies ter behoeve van uw wensen.

 

Johannus Kruit Natuursteensteller is al enige jaren verbonden als sponsor bij v.v. S.P.W, en ook als hoofdsponsor bij de dames. Dat Johannus Kruit Natuursteensteller aanblijft als hoofdsponsor van de dames, geeft ons veel vertrouwen om door te gaan, maar we bedanken ook de sponsor voor zijn vertrouwen in ons!