Direct naar de inhoud.
SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header
Welkom op de site van vv SPW. Hier kun je alle informatie over onze vereniging vinden.

Hoofdsponsor uitgelicht: Boiten techniek 6 augustus 2018

Afbeeldingsresultaat voor boiten techniek

Op deze website vindt u een overzicht van de producten die wij leveren aan onze relaties in de bouw en in de industrie maar ook aan de consument. Onze buiten- en binnendienstmedewerkers adviseren u deskundig en bekwaam bij uw productkeuze en bieden u de oplossing voor uw product technische problemen. Zij worden door middel van regelmatige scholing, trainingen en vakbeurzen grondig opgeleid om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

Ons assortiment omvat diverse soorten  en merken gereedschappenbevestigingsmiddelenwerkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen en diverse soorten (technische) verbruiksmaterialen. Daarnaast zijn wij een van de grootste leveranciers van technische gassen, propaan en butaan.

Met een eigen wagenpark garanderen wij u een stipte levering en service op maat! Heeft u vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Wij van v.v. S.P.W. zijn zeer blij dat ook Boiten Techniek zich voor meerdere jaren heeft verbonden aan de vereniging, en zijn bij alle vier de sponsoren dankbaar voor het vertrouwen dat ze met ons samenwerken!