Direct naar de inhoud.
SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header
Welkom op de site van vv SPW. Hier kun je alle informatie over onze vereniging vinden.

Technische jeugd commissie 31 maart 2015

Technische Commissie VV SPW

De Technische Commissie behartigt met name de belangen van de (jeugd)voetballers binnen v.v. SPW, waarbij het streven o.a. is om het voetbaltechnische en tactische niveau van de elftallen te verhogen.

Daarnaast geldt dat het streven is om een betere aansluiting c.q. doorstroming van de elftallen te realiseren, een heldere, duidelijke coördinatie en communicatie tussen de diverse trainers, leiders, spelers en bestuur en de continuïteit en uniformiteit in de werkwijze op het voetbaltechnisch vlak van de vereniging te handhaven c.q. verbeteren. Ook geldt dat inpassing van de jeugd bij de senioren op een verantwoorde wijze wordt uitgevoerd.

De Technische Commissie is eveneens verantwoordelijk voor de teamindeling van de teams tot en met de begeleiding en ondersteunen van de trainers tijdens de trainingen en wedstrijden.

 

Voor elke leeftijdscategorie zijn er jeugd coördinatoren aangesteld om duidelijkheid te creëren voor de jeugdtrainers en -leiders. De jeugdtrainers en -leiders kunnen de coördinator aanspreken voor eventuele vragen of problemen. Ouders kunnen voor vragen of verbeterpunten een afspraak maken bij Harry Wijsbeek.

Organisatie
Leden Technische Commissie:

  Renze Poortinga (voorzitter)
  Harry Wijsbeek (lid)
  Harrie Tulp (Lid)
   

 

Functie Contactpersoon
Voorzitter Technische Commissie R. Poortinga
Lid technische Commissie Harry Wijsbeek
Lid technische commissie Harrie Tulp