Direct naar de inhoud.
SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header SPW header
Welkom op de site van vv SPW. Hier kun je alle informatie over onze vereniging vinden.

ACSL hoofdsponsor v.v. S.P.W. 2 augustus 2018

ACSL is ontstaan door een fusie van twee gerenommeerde familiebedrijven Autobedrijf van Staalduinen en Louwes Autocenters. De jarenlange kennis en ervaring van beide bedrijven zijn gebundeld en samen staan we sterk voor een vertrouwd adres.

In onze vestigingen in Emmen, Stadskanaal en Scheemda staan kwaliteit en aandacht voor de klant met stip op één. Wij hebben al heel wat klanten in Assen, Hoogezand, Groningen, Coevorden, Borger, Veendam, Hoogeveen, Ten Boer, Winschoten, Klazienaveen, Musselkanaal, Oude Pekela geholpen bij het vinden van de perfecte auto en ook voor onderhoud en reparatie staan wij graag voor iedereen klaar. 

En voor het huren van een auto, aanhanger of bus bent u ook bij ons aan het juiste adres! Breng vandaag nog een bezoek aan onze vestigingen of neem online of telefonisch contact met ons op.

 

Wij zijn zeer blij dat ACSL zich heeft verbonden als hoofdsponsor aan v.v. S.P.W. De komende 3 jaar steunt ACSL v.v. S.P.W. in de groei die wij willen gaan maken als vereniging. Door ons extra te steunen krijgt de vereniging bij elke aankoop van een auto bij ACSL door een S.P.W. lid 1% van het te betalen bedrag. Heeft u uw auto al in onderhoud bij ACSL, dan krijgt de vereniging 10% van het te betalen bedrag. Dus steun de vereniging en laat uw auto checken bij ACSL, vergeet niet te melden dat je lid bent van de v.v. S.P.W.